Welkom!
Veilig achteraf betalen tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending vanaf €49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen tot 30 dagen na aankoop

Samen zijn met Rosenthal Junto!

01-05-2019

‘Junto’, oftewel ‘samen’! Met wie eet jij het liefste samen? Of hou je ervan om tijdens het eten juist een momentje voor jezelf te nemen? De gloednieuwe collectie Rosenthal Junto van het merk Rosenthal komt in elk geval altijd van pas!

Rosenthal Junto servies

Rosenthal

In 1897 werd het inmiddels eeuwenoude familiebedrijf Rosenthal opgericht door de Duitse ontwerper Philipp Rosenthal. Nadat hij zijn bedrijf verhuisde naar de stad Selb in het oosten van Duitsland groeide zijn bedrijf steeds sneller. 

Uiteindelijk werd Rosenthal in 2008 overgenomen door de Waterford Wedgwood Group. Toch staat het hoofdkantoor van Rosenthal tot op de dag van vandaag in de stad Selb! Tegenwoordig is het van oorsprong Duitse bedrijf onder leiding van de Italiaanse Pierluggi Coppo.

Stoneware met een glazuur laag

Het servies uit de prachtige Junto collectie is gemaakt van stoneware. Dit is een bepaalde soort keramiek die op een hogere temperatuur wordt gebakken dan gewoon aardewerk. Hierdoor is stoneware enorm sterk en ook nog eens veel stoot- en krasvaster dan gewoon aardewerk!

Over de onderdelen van deze collectie is een geglazuurde coating heen gebracht. Hierdoor ontstaat er een uniek kleurverloop: geen één product is precies hetzelfde! Op deze manier vormen alle onderdelen samen een prachtig geheel!

Rosenthal Junto servies

Verschillende kleuren

De Junto collectie bestaat uit acht verschillende kleuren. Kleed jij tafel aan met een mooie zeeblauwe look? Kies dan voor de kleuren Wit, Aquamarine en Ocean Blue om je tafel geweldig aan te kleden. Of ga voor prachtige aardetinten met de kleuren Alabaster, Slate Grey en Bronze!
 

Woldring | Reviews: 9.3/10 - 3.629 reviews