Helaas is dit product momenteel niet op voorraad. Als eerste op de hoogte zijn wanneer het product weer terug is? Vul hier jouw e-mailadres in.
Betaal snel & veilig met Apple Pay
Helaas is dit product momenteel niet op voorraad. Als eerste op de hoogte zijn wanneer het product weer terug is? Vul hier jouw e-mailadres in.
Betaal snel & veilig met Apple Pay
Maak je eigen perperkoekhuis!
Ovenbestendig tot 200 graden
PFOA-vrije anti-aanbaklaag
Specificaties | |
---|---|
Artikelnummer | 123321 |
Merk | Nordic Ware |
Collectie | Sparkling Silver Holiday Collection |
Garantie | Levenslang |
Materiaal | Aluminium |
Kleur | Zilver |
Toon alle 20 specificaties |
Algemeen | |
---|---|
EAN |
0011172839480 |
Type | Bakvorm |
Merk | Nordic Ware |
Collectie | Sparkling Silver Holiday Collection |
Land herkomst | Verenigde Staten |
Garantie | Levenslang |
Artikelnummer | 123321 |
Afmetingen en gewicht | |
Totale lengte | 26.1 cm |
Breedte | 20 cm |
Hoogte | 13.3 cm |
Gewicht | 800 gr |
Inhoud | 2.13 L |
Vormgeving en materiaal | |
Materiaal | Aluminium |
Kleur | Zilver |
Productie | Gegoten |
Leveromvang | |
Stuks | 1 |
Specificaties | |
Anti aanbaklaag | Standaard anti-aanbaklaag |
Maataanduiding | Nee |
Warmtebestendig tot | 200 °C |
Zin om iets speciaals te bakken? Dat hoeft helemaal niet moeilijk te zijn! Met deze Nordic Ware bakvorm gingerbread house zilver bak je een cake in de vorm van een peperkoekenhuis. Voeg wat rozijnen en noten toe aan het beslag voor een lekker én mooi resultaat. De Nordic Ware bakvorm gingerbread house zilver is ovenbestendig tot 200 graden.
Van kastelen tot bloemen: met de verschillende bakvormen van Nordic Ware wordt je cake alles behalve standaard. Alle Nordic Ware bakvormen zijn gemaakt van gegoten aluminium en zijn voorzien van een anti-aanbaklaag.
Dankzij de hoogwaardige kwaliteit en het gegoten aluminium kan jij je leven lang genieten van de bakvormen van Nordic Ware. Mits je de vorm goed behandeld voor-, tijdens- en na het bakken natuurlijk. De Nordic Ware bakvormen bevatten allen een anti-aanbaklaag, echter zul je de bakvorm wel moeten invetten voor het allerbeste, en lekkerste, resultaat. Er zijn twee manieren om dit goed te doen:
Wanneer de bakvorm goed is ingevet kun je hem vullen met het beslag, vul de bakvorm nooit meer dan 2/3, om zo lekken te voorkomen. Vervolgens is het tijd om je bakvorm met beslag in de oven te zetten. Op welke temperatuur de oven moet en hoe lang je het beslag moet bakken hangt uiteraard af van het recept, houd dit goed in de gaten.
Om er zeker van te zijn dat je cake goed uit de oven komt kun je het beste een thermometer gebruiken om de kerntemperatuur te controleren. Is je cake klaar? Laat heb dan 10 minuten afkoelen in de vorm voordat je de vorm omdraait en de cake uit de vorm laat glijden. Gebruik nooit ijzeren of metalen messen, vorken of lepels om de cake uit de vorm te krijgen. Je beschadigt hier het aluminium mee waardoor de volgende keer de cake minder goed uit de vorm kan komen. Is de cake uit de vorm? Laat deze dan goed afkoelen.
De bakvorm kun je nu voorzichtig met de hand afwassen. Gebruik een klein beetje groene zeep, lauwwarm water en de zachte kant van een
Dit product is nog niet beoordeeld.
Schrijf als eerste een reviewEr zijn nog geen vragen gesteld over dit product.
Heb jij zelf een vraag over dit product?
We proberen alle vragen binnen één werkdag te beantwoorden.
Stel je vraag