Klantenservice
Veilig achteraf betalen tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending vanaf €99,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen tot 30 dagen na aankoop

Van Kempen en Begeer

Van Kempen en Begeer bestek

Van Kempen en Begeer: een prachtig merk van eigen bodem! In het jaar 1777 legde Johannes Mattheüs van Kempen de basis van het tegenwoordig wereldbekende bedrijf. Waar dit toendertijd nog begon met het kleinschalig produceren van klein zilver, is de naam van Kempen en Begeer vandaag de dag niet meer weg te denken uit het zilvervak. Ook beide zonen van van Kempen ontwikkelden zich verder binnen het bedrijf, wat de start was van een eeuwenlange traditie. Kenmerkend voor de producten van van Kempen en Begeer? De combinatie van ambachtelijk vakmanschap en eigentijdse ontwerpen, die elke keer weer zorgt voor een fantastische collectie!

van Kempen en Begeer Hollands Glad

Van Kempen en Begeer Hollands Glad

Eenvoud, kwaliteit en elegantie: met de van Kempen en Begeer Hollands Glad collectie geef jij jouw tafel binnen een handomdraai een sierlijke uitstraling! De verschillende onderdelen bevatten subtiele details, die er voor zorgen dat deze serie een tijdloze uitstraling heeft. De onderdelen van de Hollands Glad collectie zijn hét voorbeeld van Hollandse pracht op zijn best!

van Kempen en Begeer Haags Lofje

Van Kempen en Begeer Haags Lofje

Creëer een een koninklijke look op tafel met het prachtige bestek uit de van Kempen en Begeer Haags Lofje collectie! De onderdelen van deze serie zijn afgewerkt met klassieke rondingen, wat zorgt voor een verfijnde uitstraling. Deze collectie is verkrijgbaar in zowel een edelstalen als een verzilverde variant. Neem een kijkje en kies jouw favoriet! 

Van Kempen en Begeer bestek online kopen

Maak jouw mooi gedekte tafel compleet met de prachtige besteksets van van Kempen en Begeer. De verschillende collecties bestel je snel en eenvoudig bij Woldring!

Keltum bestek - link

 

 


 

* verplicht
Woldring | Reviews: 9.3/10 - 3.630 reviews