Klantenservice
Veilig achteraf betalen tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending vanaf €99,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen tot 30 dagen na aankoop

Zakelijke offerte

Bent u van plan om een grote bestelling te plaatsen? Graag bieden wij u deze aan tegen een scherpe prijs! Bij Cookinglife bieden wij de mogelijkheid om een offerte aan te vragen bij bedrag vanaf 150 euro.  Bij bieden onze zakelijke klanten graag extra service aan. U kunt bij ons bestellen via een offerte, via onze website of u kunt dit doen via de mail.

OFFERTE - BEL: 085-3038905 of EMAIL: zakelijk@cookinglife.nl

Snel een offerte op maat

Niemand houdt van wachten. Dus wanneer u telefonisch contact met ons opneemt voorzien wij u dezelfde dag nog van een passende offerte voor uw situatie. Wij kijken zorgvuldig naar de grootte van uw bestelling en voorzien u vervolgens van de beste aanbieding.

Eigen persoonlijk adviseur

U krijgt een eigen specialist toegewezen die op de hoogte is van uw persoonlijke situatie. Zo kunnen wij u voorzien van persoonlijk advies en kunt u bij ons terecht voor eventuele vragen en ook voor aankoopadvies. Vaak nemen onze adviseurs telefonisch contact met u op, om uw wensen en voorkeuren te inventariseren. Aan de hand van dit gesprek stellen wij een passende offerte voor u op.

Gepersonaliseerde producten

Cookinglife biedt u de mogelijkheid om uw servies of glaswerk te laten personaliseren.  Wij kunnen de door u geselecteerde producten voorzien van een logo. Dit kan erg leuk zijn voor op kantoor, maar kan ook gebruikt worden als relatiegeschenken. Op deze manier creëert u nog betere band met uw trouwe klanten omdat zij vaker herinnert zullen worden aan uw bedrijf.

Achteraf betalen

Wij bieden onze zakelijke klanten de mogelijkheid om achteraf te betalen. U komt hiervoor in aanmerking wanneer u 3 bestelling bij ons gedaan heeft doormiddel van voorruitbetaling.

Offerte aanvraag

Voor het aanvragen van een offerte ontvangen wij graag van u de volgende informatie:

  • Om welk(e) aritikel(en) het pecies gaat
  • Wat de gewenste aantallen zijn
  • Binnen welke termij u de artikelen nodig heeft

U kunt een offerte bij ons aanvragen door een mail te sturen naar zakelijk@woldring.nl of door het onderstaande contact formulier in te vullen.

* verplicht
Woldring | Reviews: 9.3/10 - 3.630 reviews