Veilig achteraf betalen tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending vanaf €49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen tot 30 dagen na aankoop

Champagneglazen

41 producten

Champagneglazen

Heb jij binnenkort iets te vieren? Misschien een verjaardag, het behalen van een diploma of vier je een groot feest? Daar hoort champagne bij! Op Woldring heb je volop keuze in diverse soorten champagne glazen. Zo vind je altijd wel een champagne glas wat bij jouw gelegenheid past!

Klassieke champagne glazen

De meeste mensen denken bij een champagne glas direct aan de klassieke vorm van de fluit. Dit champagne glas heeft een langwerpige en smalle vorm. De fluit vorm zorgt ervoor dat de smaak en aroma's van de champagne zich het beste kunnen ontwikkelen. Ook blijven de bubbels door deze vorm langer in de champagne. Een bekend merk in champagneglazen is Schott Zwiesel; zij bieden veel verschillende stijlen.

Champagne coupe glazen

Naast de fluit vorm, kun je ook kiezen voor champagne coupe glazen. Deze vorm was vooral halverwege de jaren 90 erg populair. Tegenwoordig maken merken als Waterford en Eva Solo deze vorm weer helemaal modern! Door de brede vorm krijgt de champagne meer lucht waardoor de aroma's versterkt worden. Met welk champagne glas ga jij proosten?

Terug naar boven
Woldring | Reviews: 9.3/10 - 3.627 reviews