Wegens een technische storing is onze klantenservice telefonisch niet bereikbaar!
Veilig achteraf betalen tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending vanaf €49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen tot 30 dagen na aankoop

Fluitketel

Nieuwste producten:

37 producten:

Fluitketel

Voor het echte ouderwetse thee gevoel kunt u een fluitketel kopen bij Cookinglife. Anders dan een waterkoker, is het geluid van een fluitketel niet te missen als het water kookt. Onze fluitketels zijn gemaakt van het soort materiaal dat de warmte goed vasthoudt, zodat u het gekookte water uit de fluitketel prima voor meerdere kopjes thee kunt gebruiken. Wilt u een fluitketel kopen? Cookinglife biedt u een ruim assortiment ketels in eigen voorraad! 

Fluitketel Le Creuset

Bent u op zoek naar een fluitketel met een mooie kleur? Dan is een fluitketel van Le Creuset iets voor u! Wij bieden u de Le Creuset fluitketel in verschillende stijlvolle kleuren, zoals kersenrood en cassis. Deze ketels vallen op door hun landelijke design en mooie bolle vorm. Elke fluitketel van Le Creuset is gemaakt van geëmailleerd staal of RVS en heeft een afneembare deksel, zodat u de ketel makkelijk kunt vullen of schoonmaken. 

Fluitketel RVS

Wij bieden u de fluitketel van RVS met een inhoud van 2,5 tot maar liefst 5 liter! Voor speciale gelegenheden is dit erg handig, zo kunt u veel gasten tegelijkertijd thee aanbieden. De fluitketel van RVS is geschikt voor alle warmtebronnen, zoals gas, inductie, elektrisch, keramisch en halogeen. Bij Cookinglife kunt u naast de aanschaf van uw fluitketel eenvoudig een theepot kopen

Kookt u op inductie? Bekijk dan een fluitketel inductie

Fluitketel online kopen

Wilt u graag een fluitketel online kopen? U kunt goed terecht in onze webwinkel. Bestellen is eenvoudig en de levering is snel! Wij hebben glanzende en matte fluitketels, wat maar het beste bij uw smaak past. Onze fluitketels hebben een mooi grote handgreep, zodat u ze veilig kunt gebruiken. Kies ervoor een fluitketel online te kopen, bij Cookinglife bieden we u de beste service!  

Terug naar boven
Woldring | Reviews: 9.3/10 - 3.630 reviews