Ontbijtborden

Filter op:
Toon alleen voorradige producten

Ontbijtborden

Ontbijt is misschien wel de belangrijkste maaltijd van de dag, en dat verdient een mooie presentatie! Op Woldring vind je een uitgebreide collectie ontbijtborden. Van neutraal wit tot verschillende kleuren en designs. Zo is er altijd wel een ontbijtbord wat bij jou past!

Ontbijtborden porselein

Een groot deel van de ontbijtborden collectie op Woldring is gemaakt van porselein. Het is niet alleen een stijlvolle keuze, ook gaat het vaak langer mee dan aardewerk. Populaire porseleinen ontbijtborden zijn onder andere Iittala Teema en Arzberg Tric. Daarnaast heb je keuze uit verschillende vormen en motieven. Combineer de ontbijtborden ook met koffie- en theeservies voor een compleet ontbijtservies!

Ontbijtborden set

Ontbijt jij het liefst uitgebreid met je familie? Dan is een ontbijtborden set ideaal voor jou! Hiermee heb je met één aankoop direct genoeg ontbijtborden voor iedereen. Ook kun je kiezen voor bordensets met zowel ontbijtborden als dinerborden. Bekijk hiervoor eens de collectie serviessets. Of neem eens een kijkje bij besteksets voor bijpassend ontbijtbestek.