Veilig achteraf betalen tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending vanaf €49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen tot 30 dagen na aankoop

Diepe borden

147 producten

Diepe borden

Diepe borden zijn een must have in jouw servies collectie! Je kunt ze namelijk voor veel verschillende gelegenheden inzetten. Diepe borden zijn bijvoorbeeld geschikt voor het serveren van pasta, soepen en diverse eenpansgerechten. Momenteel zijn gekleurde diepe borden erg populair omdat je het makkelijk kan combineren met een neutraal dinerbord als onderbord. Met verschillende kleuren creëer je een prachtige gedekte tafel!

Diepe borden blauw

Een kleur die op dit moment veel gekocht wordt, is het rustige blauw. Deze kleur heeft als voordeel dat het een rustige kleur is die gemakkelijk te combineren is met ander servies. Op Woldring vind je een breed aanbod in diverse tinten blauwe diepe borden. Binnen de kleur blauw kun je ook veel variëren; van pastelblauw in de lente tot donkerblauw tijdens de kerstdagen. Voor welke tint ga jij?

Diepe borden groen

Naast blauw, zijn groene diepe borden ook stijgende in populariteit. De kleur groen zie je steeds meer in het interieur waardoor het erg stijlvol is als dit ook terugkomt in servies. Ook groen is eenvoudig te combineren met een neutraal onderbord of dinerbord. Vind je een groep diep bord toch wat te heftig? Kies dan eens voor een groene saladeschaal of kleine schaaltjes en kommetjes

Diepe borden zwart

Als jouw voorkeur liever uitgaat naar rustige tinten, dan zijn zwarte diepe borden misschien wel wat voor jou. Met zwart servies geef je jouw gedekte tafel een luxe uitstraling. Daarnaast komen mooie gekleurde gerechten nog beter tot hun recht in zwart servies. Combineer zwart met andere rustige tinten zoals crème, wit en grijs. Zo creëer je een rustige en elegante sfeer in jouw eetkamer!

Gekleurde diepe borden

Ben je overtuigd van gekleurde diepe borden? Bekijk dan eens de ASA Selection Algo serie. Hierin vind je verschillende trendy kleuren die je eenvoudig met elkaar combineert. Of bekijk de Rorstrand Swedish Grace collectie met elegant en modern gekleurd servies. Voor welke kleur ga jij?

Terug naar boven
Woldring | Reviews: 9.3/10 - 3.627 reviews