×
Welkom!
Veilig achteraf betalen tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending vanaf €99,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen tot 30 dagen na aankoop

Alessi Giro bestek door Ben van Berkel

10 producten

Alessi Giro bestek door Ben van Berkel

Alessi, het merk dat niet in één hokje te plaatsen is, zoals er ook wel wordt gezegd! Er zijn al vele samenwerkingen geweest met bekende ontwerpers, waardoor hun collecties vaak een andere stijl hebben.

Alessi Giro bestek online kopen?

De mooie bestekset Giro werd ontworpen door de Nederlandse architect Ben van Berkel. Samen met Caroline Bos is hij de oprichter van het architectenbureau UNStudio, dat gevestigd is in Amsterdam. 

De Giro collectie kenmerkt zich door de subtiele draaiing over de lengte van het handvat. Deze draaiing is typerend voor veel ontwerpen van UNStudio. De naam Giro is dan ook afgeleid van het Italiaanse woord voor draaien; girare. De bestekset is vervaardigd van 18/10 edelstaal.

Alessi bestek online kopen?

Of het nu gaat om complete besteksets van Alessi of losse bestekdelen, bij ons vind je het allemaal. Ook voor prachtige serveerlepels en saladebestek ben je bij ons aan het juiste adres. Zo ziet je gedekte tafel er nog fraaier uit. Bekijk hier al het Alessi bestek. Inspiratie en een uitmuntende kwaliteit en uitstraling gegarandeerd!

Terug naar boven