Veilig achteraf betalen tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending vanaf €49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen tot 30 dagen na aankoop

Villeroy & Boch Piemont

27 producten

Villeroy & Boch Piemont

Met het Villeroy en Boch Piemont bestek ben je verzekerd van kwaliteit! Bij het vervaardigen ervan wordt gebruik gemaakt van speciaal staal, waarvan het lemmet op hoge temperatuur verhard is. Dat betekent dat je altijd kunt rekenen op een scherp en goed snijdend mes! Het ranke bestek geeft de Villeroy en Boch Piemont lijn een stijlvolle uitstraling. Door de gebogen vorm ligt het bovendien zeer comfortabel in de hand. Bekijk de gehele collectie online bij Woldring.

Villeroy en Boch Piemont bestekset

In ons ruime assortiment vind je verschillende Villeroy en Boch Piemont besteksets. Door het gebruikte edelstaal heeft elk onderdeel een mooie afwerking met een zilverachtige glans waarmee het doet denken aan echt zilver. Dat geldt ook voor de steakmessen! Een Villeroy en Boch Piemont bestekset combineert geweldig met een Villeroy & Boch servies. Voor meer keuze uit Villeroy & Boch bestek bekijkje onze webshop. Hier kun je naast complete sets ook losse messen, vorken en lepels kopen!

Villeroy en Boch Piemont kopen

Bij Woldring kun je terecht om hoogwaardig Villeroy en Boch Piemont bestek te kopen! Wij hebben een ruime voorraad en kunnen daardoor snel leveren. Fans van Villeroy & Boch weten dat geen tafel volledig gedekt is zonder de sfeervolle producten van dit bijzondere merk.

Villeroy & Boch bestek online kopen

Wat in 1748 begon als een kleine pottenbakkerij, is vandaag de dag uitgegroeid tot een bekend, internationaal merk! De Luxemburgse François Boch richtte samen met zijn drie zonen een klein bedrijfje op in Lotharingen. Na vele succesvolle jaren groeide het bedrijf enorm en was het genoodzaakt te verhuizen naar het Duitse Mettlach. Hier fuseerde Boch met de Duitser Nicolas Villeroy: Villeroy & Boch was geboren!

Terug naar boven
Woldring | Reviews: 9.3/10 - 3.627 reviews