Welkom!
Veilig achteraf betalen tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending vanaf €49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen tot 30 dagen na aankoop

Bodum

Alle categorieën:

Nieuwste producten:

6 producten:

Bodum

BODUM® is een familiebedrijf dat in 1944 door Peter Bodum in Kopenhagen opgericht werd. De oprichter slaagde erin om BODUM® in de jaren 1960’s internationaal op de kaart te zetten dankzij zijn unieke concept: de ontwikkeling van producten die verregaand bouwen op doelmatigheid, kwaliteit en betaalbaarheid.

Goed design hoeft niet duur te zijn” – Peter Bodum.

Vanuit de overtuiging dat vorm zich naar doelmatigheid schikt, ontwierp Peter Bodum de Santos vacuüm koffiemaker. Santos kreeg internationale erkenning voor zijn unieke design en groeide in de jaren ‘50, ‘60 en ’70 uit tot één van de belangrijkste koffiezetapparaten wereldwijd.

In 1974 nam de 26-jarige zoon van de oprichter, Jørgen Bodum, het bedrijf van zijn vader over met de ambitie de tradities en het creatieve werk van BODUM® te combineren met nieuwe visionaire ideeën.

Bodum Bistro

Nog in datzelfde jaar 1974 vertaalde Jørgen Bodum de designfilosofie van zijn bedrijf in een nieuw product: Bistro, de eerste BODUM® cafetiere. Bodum Bistro, de French Press, werd door de internationale media verkozen tot de meest milieuvriendelijke koffiemaker en sleepte diverse prestigieuze Deense en internationale designonderscheidingen in de wacht.

Bodum Cafetiere

De klassieke Bodum cafetiere ontworpen in de jaren '50 is tegenwoordig nog net zo modern als toen. De Bodum cafetiere of French Press is nog altijd de eenvoudigste en beste manier om een uitstekend kopje koffie te zetten. Het gebruik van verse grof gemalen bonen met water tussen 92 en 96 graden Celsius brengt het beste naar boven in alle soorten koffie.

Bodum Pavina

De dubbelwandige Bodum Pavina glazen houden warme dranken warm zonder verbrande vingers en koude dranken koud zonder rommelige condensatie, waardoor ze de ideaal zijn voor elke drank, van cocktails tot warme chocolademelk. Je hoeft dus maar één soort glas voor thuis te kopen!

Bodum Chambord

Een andere een echte klassieker in de collectie is de Bodum Chambord serie - De klassieke French Press of cafetiere werod ontworpen in de jaren '50. En deze wordt nog steeds met dezelfde zorgvuldige vakmanschap als we vroeger bij het origineel geproduceerd.

Bodum dubbelwandige glazen

De dubbelwandige glazen van Bodum zijn gemaakt van borosilicaatglas, dit is hittebestendig glas. Hierdoor zijn dubbelwandige glazen geschikt voor de vaatwasser en de magnetron.

Terug naar boven
Woldring | Reviews: 9.3/10 - 3.629 reviews