Welkom!
Veilig achteraf betalen tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending vanaf €49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen tot 30 dagen na aankoop

Haard en Kachel accessoires

0 producten

Haard en Kachel accessoires

Naarmate de dagen korter worden en de avonden kouder, begint de tijd in uw eigen huis. In de herfst en winter ga je graag terug naar de bank met een kopje thee en een goed boek en laat je gedachten afdwalen. Dit kan alleen worden bekroond door een eigen open haard of kachel, die een gezellige warmte uitstraalt.

We bevelen de hoogwaardige accessoires voor open haarden van Heibi, Zack en Blomus aan om je te helpen bij het bijvullen van hout of het schoonmaken van jouw haard, zorg ervoor dat jouw handen niet vuil worden of jouw vingers verbranden. In onze online winkel vindt je praktische gereedschappen voor de openhaard, stevige vuurmanden en betrouwbare openhaardroosters. Ontdek ons brede assortiment HEIBI-haardbestek en HEIBI-vuurbakken tegen eerlijke prijzen.

Haardbestek en haardbescherming voor hoge eisen

Iedereen die speelt met het idee om een open haard te kopen, moet de nodige voorzorgsmaatregelen treffen. Ongecontroleerde vonken kunnen niet alleen brandwonden in jouw tapijt veroorzaken, maar ook nabijgelegen meubels beschadigen. Ook voor de bescherming van huisdieren of kinderen die voor de haard spelen, is het essentieel om jezelf uit te rusten met een geschikte vonkenvanger.

Het hoogwaardige materiaal dat wordt gebruikt voor de Heibi openhaard accessoires is bijzonder duurzaam en robuust. De gereedschappen voor jouw open haard of kachel kunnen in onze winkel afzonderlijk of in een set met muurhaak of frame worden besteld.
Ontdek online het nobele haardgereedschap Heibi in antieke en moderne uitvoeringen. Tangen, poker, schop of bezem gemaakt van echt paardenhaar - op Woldring zal je zeker iets vinden!

Brandhout vervoeren en opslaan

De houten manden van HEIBI zijn gemaakt van roestvrij staal en hebben een antiek design of een moderne uitstraling. De praktische draaghendel maakt het gemakkelijk om de houten plank van A naar B te dragen, bijvoorbeeld om nieuw hout op te pakken.

Voor grotere hoeveelheden hout kan je ook een houten HEIBI-kar met wielen gebruiken. Deze zijn ook verkrijgbaar in ons assortiment met ophang haken voor het kookbestek. De houten manden, reiswiegen, houten trolleys en het HEIBI-haardrek dienen niet alleen hun functionele doel, ze zien er ook goed uit als decoratief object.

Terug naar boven
Woldring | Reviews: 9.3/10 - 3.629 reviews