×
Veilig achteraf betalen tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending vanaf €49,- anders €4,99
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen tot 30 dagen na aankoop

Maison Berger navulling

229 producten

Maison Berger navulling

Maison Berger navulling

Een lekker ruikend huis is natuurlijk altijd fijn om in thuis te komen! Heb jij al één van de heerlijk geurende Lampe Berger branders thuis staan? Met een Maison Berger navulling is het niet nodig om de hele brander opnieuw te kopen! De navullingen zijn er in ontzettend veel verschillende geuren: genoeg keuze! Ga jij voor dezelfde geur of experimenteer je juist graag met verschillende geuren? Door gebruik te maken van de Lampe Berger Neutral producten reinig je de brander eerst, waardoor je daarna met een gerust hart een nieuwe geur kan gebruiken. Eén ding is zeker: kies een Maison Berger navulling in jouw favoriete geur en jouw hele huis ruikt binnen no-time weer heerlijk!

Maison Berger trechter

Een Lampe Berger brander navullen met jouw favoriete geur wordt wel heel gemakkelijk met de Lampe Berger trechter. Doordat je de navulling eenvouding in de brander kan schenken is knoeien verleden tijd! 

Maison Berger online kopen

Met de producten van Maison Berger weet jij zeker dat jouw huis altijd lekker ruikt! Ga bijvoorbeeld voor heerlijke Maison Berger geurstokjes of één van de Maison Berger aroma diffusers. Welke geur is jouw favoriet?

 

 

Terug naar boven