Veilig achteraf betalen tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending vanaf €49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen tot 30 dagen na aankoop

Wedgwood Jasper Conran Platinum

1 producten

Wedgwood Jasper Conran Platinum

Voeg een stijlvolle glans aan uw tafel toe met het servies van Wedgwood Jasper Conran Platinum. De naam zegt het al, het platinum geeft het geheel een stijlvolle en luxueuze uitstraling gecombineerd met een witte basis. Bij Woldring kunt u het gehele servies eenvoudig samenstellen; theekopjes, schalen en borden met of zonder strepen van Wedgwood Jasper Conran Platinum. Het kan allemaal. Bekijk het complete assortiment van Woldring.

Wedgwood Jasper Conran Platinum Stripes

Als u op zoek bent naar het meest glanzende servies van Wedgwood, zit u goed met de kopjes en borden van Wedgwood Jasper Conran Platinum Stripes. Niet alleen past het servies qua kleur bij ieder interieur, ook zorgt het voor een sfeervolle ambiance. Alle kopjes, schalen, borden en bekers zijn verkrijgbaar met de kenmerkende platinum stripes. Bekijk het uitgebreide aanbod van Wedgwood Jasper Conran Platinum Stripes en andere serviezen zoals Wedgwood Cornucopia bij Woldring!

Wedgwood Jasper Conran Platinum schalen

Het middelpunt van een geslaagd diner is natuurlijk het eten. Maar het oog wil ook wat. Waarom niet uw eten serveren in glanzende topkwaliteit met Wedgwood Jasper Conran Platinum schalen? Met deze schalen zal niet alleen het voedsel opvallen maar ook het servies. U vindt de Wedgwood Jasper Conran Platinum schalen in het uitgebreide assortiment van Woldring. Zoekt u meer een servies in een egale kleur? Kijk dan eens bij de serviezen van Wedgwood Edme of Wedgwood Jasper Conran White.

Terug naar boven
Woldring | Reviews: 9.3/10 - 3.627 reviews