Veilig achteraf betalen tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending vanaf €49,- anders €4,99
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen tot 30 dagen na aankoop

XLBoom

Filter op:
Toon alleen voorradige producten

XLBoom

XLBoom voor binnen en buiten

Voor oprichters Ann De Cock en Geert-Jan Van Cauwelaert draait XLBoom om oprechte passie voor vakmanschap. Met uitgebreide objecten voor binnen en buiten, creëren ze esthetiek in het dagelijks leven sinds 1997. Originele en hoogwaardige ontwerpen karakteriseren het verhaal verteld door dit Antwerpse bedrijf. Op zoek naar de beste materialen worden de unieke XLBoom-objecten geproduceerd in verschillende ateliers buiten Europa. Alle producten zijn gemaakt door en exclusief voor XLBoom.

XLBoom, een ander verhaal

Bij XLBoom vertelt elk product je een speciaal verhaal. Het label kan worden omschreven als een perfecte mix van unieke kwaliteit en duurzaam vakmanschap. Het is de missie van XLBoom om objecten te creëren die, naast de functie, intense emoties oproepen en een aangename, luxueuze sfeer creëren in elke omgeving.

XLBoom is handgemaakt

Elk item is helemaal opnieuw handgemaakt en is daarom uniek. Gedurende het hele productieproces besteedt XLBoom veel aandacht aan de afwerking. Terwijl ze werken met de beste materialen, geeft XLBoom er ook de voorkeur aan dat hun producten in de beste omstandigheden worden gemaakt.

XLBoom is kwaliteit

Elk uniek, handgemaakt interieurobject onthult een cocktail van hoge kwaliteit en vakmanschap. Op zoek naar de beste materialen worden de unieke XLBoom-objecten geproduceerd in verschillende ateliers in heel Europa. Alle producten zijn gemaakt door en exclusief voor XLBoom.

XLBoom is tijdloos

Voor mensen die houden van modern en toch tijdloos design, is XLBoom een ​​voor de hand liggende keuze. Elk uniek ontwerp heeft de missie om de oorspronkelijke wortels van tijdloos vakmanschap te herstellen.

XLBoom is origneel

Bij XLBoom onderschatten we nooit de schoonheid van imperfectie. Elk object, van fotolijsten over spiegels en wijnrekken tot balstoelen, is uniek. XLBoom werkt met geweldige ontwerpers zoals Finn Stone, Sascha Sartory en Susanne Uerlings die het XLBoom-concept perfect vertalen in mooie en heldere ontwerpen.

XLBoom is duurzaam

Meer en meer stellen we de impact van onze acties in vraag. Doelloos consumeren maakt plaats voor duurzaam, kritisch en bewust winkelen. Daarom blijft XLBoom zich richten op het maken en produceren van duurzame objecten voor binnen en buiten.