Veilig achteraf betalen tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending vanaf €49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen tot 30 dagen na aankoop

Alessi kerststallen

8 producten

Alessi kerststallen

Alessi kerststal

U kiest voor vrolijke kerstdecoratie met een Alessi kerststal uit het ruime assortiment van Woldring. De stallen en figuurtjes van Alessi zijn al jaren een regelrechte hit. Het kleurrijke design is zowel opvallend als stijlvol. Tel daar de grote glimlach van de poppetjes bij op en u heeft kerstdecoratie die iedereen aanspreekt. De Alessi kerststal heeft, in tegenstelling tot de traditionele versies, een handzaam formaat. Hierdoor is deze op vrijwel elke gewenste plek te plaatsen. Bekijk direct het ruime assortiment van Woldring en bestel snel en gemakkelijk uw kerststal!

Alessi kerststal figuren

Een stal is natuurlijk niet compleet zonder mensen en dieren. Daarom wordt de Alessi kerststal inclusief figuren geleverd. Jozef, Maria, Jezus, de os en de ezel lachen u vrolijk toe vanuit hun moderne onderkomen. U bestelt bij Woldring ook eenvoudig andere Alessi kerstfiguren. Wat dacht u bijvoorbeeld van de lieve ‘Tiny Little Sheep’ en het muzikale duo ‘Alvaro & Genaro’? Deze en de vele andere humoristische beeldjes passen perfect bij de Alessi kerststal met figuren en maken het tafereel compleet.

Alessi kerststal Massimo Giacon

Het bekende merk Alessi werkt vaak samen met topdesigners. Zo is de Alessi kerststal door Massimo Giacon ontworpen en kunt u bij Woldring Alessi kerstballen van Marcello Jori  en Alessi kerstklokken van Marcel Wanders bestellen. Welke decoratie u ook wilt, u kiest altijd voor stijlvolle en vrolijke versiering. De ontwerpers zijn er perfect in geslaagd om traditionele figuren in een modern jasje te steken. Naast de Alessi kerststal van Massimo Giacon en de diverse kerstballen vindt u bij ons ook een Alessi kerstboom. De perfecte vervanging als u om wat voor reden dan ook geen echte boom in huis wilt hebben. U bestelt al uw Alessi kerst producten eenvoudig en voordelig online bij Woldring. Profiteer nu van een snelle levering!

Terug naar boven