Welkom!
Veilig achteraf betalen tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending vanaf €49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen tot 30 dagen na aankoop

Alessi PlateBowlCup door Jasper Morrison

12 producten

Alessi PlateBowlCup door Jasper Morrison

Alessi, het merk dat niet in één hokje te plaatsen is, zoals er ook wel wordt gezegd! Er zijn al vele samenwerkingen geweest met bekende ontwerpers, waardoor hun collecties vaak een andere stijl hebben.

Alessi PlateBowlCup servies online kopen?

in 2008 ontwierp de Engelse designer Jasper Morrison de PlateBowlCup collectie voor Alessi. Morrison staat voornamelijk bekend om zijn creatieve, ‘out of the box’ manier van denken. Hij is één van de succesvolste designers van de afgelopen jaren. Naast de PlateBowlCup collectie ontwierp Morrison ook de Alessi KnifeForkSpoon collectie, de Alessi Pots&Pans en de Alessi Glass Family collectie voor Alessi.

De prachtige PlateBowlCup collectie is gemaakt van glanzend, wit porselein. Het design is minimalistisch en simpel, maar desalniettemin erg stijlvol.

Alessi servies online kopen?

Of het nu gaat om complete serviessets van Alessi of losse serviesdelen, bij ons vind je het allemaal. Ook voor prachtige serveerschalen en allerlei borden ben je bij ons aan het juiste adres. Zo ziet je gedekte tafel er nog fraaier uit. Bekijk hier al het Alessi servies. Inspiratie en een uitmuntende kwaliteit en uitstraling gegarandeerd!

Terug naar boven