Veilig achteraf betalen tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending vanaf €49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen tot 30 dagen na aankoop

Villeroy & Boch Manoir

15 producten

Villeroy & Boch Manoir

Door de jaren heen heeft het servies Villeroy & Boch Manoir zijn sporen verdiend. Door de fijne lijnen rond het bord en de kenmerkende bloemenkop op het servies is het roomwitte porselein van Villeroy & Boch Manoir enorm populair. Ben je op zoek naar passend bestek bij het servies? Ervaar het aantrekkelijke aanbod van Villeroy & Boch bestek.

Villeroy & Boch Manoir servies

Verras jouw partner met een smakelijk diner op een romantisch opgedekte tafel met het Villeroy & Boch Manoir servies. Door de samenstelling van Premium Porselein kan dit servies gebruikt worden in de vaatwasmachine en magnetron. Ben je juist op zoek naar gedecoreerd servies? Bekijk dan ons Villeroy & Boch servies assortiment.

Villeroy & Boch Manoir theepot

Je schenkt een heerlijk romantisch kopje thee met de Villeroy & Boch Manoir theepot! Deze fraai vormgegeven theepot wordt gekenmerkt door de bloemenkop op de deksel van de pot en de egale roomwitte kleur. Ben je op zoek naar een bijpassende theekop en –schotel? Ervaar dan ons volledige thee-assortiment!

Villeroy & Boch servies online kopen

Wat in 1748 begon als een kleine pottenbakkerij, is vandaag de dag uitgegroeid tot een bekend, internationaal merk! De Luxemburgse François Boch richtte samen met zijn drie zonen een klein bedrijfje op in Lotharingen. Na vele succesvolle jaren groeide het bedrijf Villeroy & Boch enorm en was het genoodzaakt te verhuizen naar het Duitse Mettlach. Hier fuseerde Boch met de Duitser Nicolas Villeroy: Villeroy & Boch was geboren!

Terug naar boven
Woldring | Reviews: 9.3/10 - 3.627 reviews